DOLIU în familia de la "Mireasă pentru fiul meu"! "Dumnezeu să-l odihnească în pace"

+3 click pentru
galerie

Una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" e în doliu. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Dispariţia unei persoane dragi a adus multă suferinţă şi durere în sufletul unei concurente de la MPFM. Tânăra a împărtăşit momentele de cumpănă cu prietenii şi fanii săi, după ce şi-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook, unde şi-a pus doliu. La scurt timp, ea a primit o mulţime de mesaje şi a dezvăluit ce s-a întâmplat.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Adriana, una dintre fostele concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", e în doliu. Întrebată cine i-a murit, fosta finalistă a sezonului şase MPFM a spus că este vorba de soţul unei bune prietene.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Condoleanțe!! Bunul Dumnezeu să-i dea putere să depășească acest moment greu...", "Dumnezeu să-l odihnească în pace", "Dumnezeu să îl ierte! Condoleanţe familiei!" sunt trei dintre mesajele trimise de prietenii virtuali.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro