Dorian Popa a vorbit despre planurile de a deveni tată! Artistul îşi doreşte 200.000 de euro pentru primul copil

Dorian Popa are o relaţie frumoasă cu iubita lor, le merge destul de bine, dar cu toate acestea, se pare că artistul îşi calculează planurile în cel mai mic detaliu când vine vorba despre ideea de deveni părinte.

Astfel Dorian Popa a stabilit faptul că va face un copil atunci când va avea suma de 200.000 de euro în cont.

„Dacă mă ajută Dumnezeu să-mi îndeplinesc toate dorinţele până la 30 şi un pic de ani, voi fi pregătit să am un copilaş. Vreau o căsuţă şi ceva economii. Deocamdată sunt în euforia momentului, pun bănuţi deoparte, dar nu suficienţi. Pentru a-mi întemeia o familie, trebuie să am 200.000 de euro pe dreapta. Această sumă te ajută să ieşi din orice situaţie, necaz sau faliment”, a spus Dorian Popa, pentru ziarulring.ro.

Chiar dacă are multe admiratoare, artistul spune că este fidel în relaţia lui.

„Îmi doresc să cred că voi fi alături de iubita mea toată viaţa, pentru că acum asta vreau. Fidelitatea mi-a adus linişte sufletească şi împlinire în carieră. Când nu alergi după femei, te poţi concentra asupra carierei. Ştii că vii acasă şi ai o iubită care te aşteaptă şi te susţine. Claudia mă ajută enorm: se ocupă de ţinutele mele, avem o afacere împreună, merge cu mine la concerte, îmi este tour manager, stilist, de toate. Admiratoarelor le răspund dulce şi din inimă, dar fără să-mi jignesc iubita. Ele trebuie să înţeleagă că suntem prieteni şi că ne susţinem reciproc”, a mai spus Dorian Popa.

Cântăreţul a vorbit şi despre intervenţiile chirurgicale.

„Deocamdată n-aş face. Ca bărbat, trebuie să rămâi cum te-a lăsat Dumnezeu. La mine e valabil cu excepţia faptului că mă epilez pentru că nu-mi place părul pe corp. La faţă n-am defecte atât de mari încât să risc o operaţie. Mi-e teamă că un nas mai mic m-ar face să arăt mai mult a domnişor decât a bărbat. Nu mă tem de ace sau bisturiu, dar există căi naturale de a arăta bine”, a adaugat Dorian Popa.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Dorian Popa se încordează şi fanii îl venerează! Unde l-a adus admiraţia lor?

Dorian Popa va deveni tătic? Iată declaraţia care l-a dat de gol


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro