Dorian Popa se încordează şi fanii îl venerează! Unde l-a adus admiraţia lor?

După cum ne-a obişnuit pe toţi, Dorian Popa face ravagii peste tot. Despre admiratoare nu mai vorbim!

Recent, a scos un nou single alături de celebra cântăreaţă Ruby intitulat "Bună, ce mai zici?". Piesa s-a dovedit a fi un mare succes, căci, în patru zile, a strâns peste două milioane de vizualizări!


Dorian a ţinut să facă public această reuşită postând o fotografie de la sală cu el în care îşi încordează muşchii. "Peste 2.000.000 de repetări la sală, peste 2.000.000 de vizualizări la piesă. VĂ MULŢUMEŞTE BĂIATUL DIN SUFLEEET! P.S.: N-au trecut decât vreo patru zile de la lansare... zic şi eu aşa. O DUMINICĂ SUPERBĂ VĂ DOREEESC", a scris fericit artistul la descrierea pozei.

Dorian Popa, în vârstă de 27 de ani, este un actor de televiziune, compozitor, dansator şi cântăreţ român. Acesta a devenit cunoscut în 2011 odată cu apariţia sa în serialul "Pariu cu viaţa" alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif care l-a cucerit iremediabil. Deşi nu vrea să se însoare prea curând, Dorian a mărturisit acum câteva luni că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni tată pentru prima dată.


Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:

Dorian Popa va deveni tătic? Iată declaraţia care l-a dat de gol

Dorian Popa, iubitul perfect! Cum decurge relaţia cu Claudia Iosif

Ruby, primele declaraţii despre relaţia cu Dorian Popa! Uite ce spune artista


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro