Dorian Popa, iubitul perfect! Cum decurge relaţia cu Claudia Iosif

Deşi admiratoarele lui pot întinde lejer o coadă de un kilometru, Dorian Popa o iubeşte intens pe femeia care îi e alături.

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi băieţi din serialul "Pariu cu viaţa". Odată cu concertele susţinute alături de trupa Lala Band, acesta a strâns şi mai multe fete care ar face orice pentru el. Cu toate acestea, Dorian are o relaţie de aproape doi ani cu Claudia Iosif, o tânără în vârstă de 32 de ani, absolventă de A.S.E şi pasionată de designul vestimentar.


Artistul a postat o fotografie pe facebook în care arată cât de mândru este de iubita sa. "Îmi iubesc doamna, da, da... / Îmi iubesc puicuţa!!!", a scris Dorian în descrierea fotografiei. Se pare că sâmbăta aceasta Dorian va avea parte de o zi minunată, după ce acesta a mulţumit fanilor pentru complimente şi le-a urat o sâmbătă la fel de frumoasă ca cea pe care o are el.
"Vă mulţumim tuturor pentru complimente şi vă dorim o sâmbătă CEL PUŢIN la fel de frumoasă ca a noastră!!! Pupăăăm", a spus Dorian.

Dorian Popa, în vârstă de 27 de ani, este un actor de televiziune, compozitor, dansator şi cântăreţ român. Acesta a devenit cunoscut în 2011 odată cu apariţia sa în serialul "Pariu cu viaţa" alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif care l-a cucerit iremediabil. Deşi nu vrea să se însoare prea curând, Dorian a mărturisit acum câteva luni că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni tată pentru prima dată.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Ruby, primele declaraţii despre relaţia cu Dorian Popa! Uite ce spune artista

Nu are voie să „mişte în front”! Un celebru artist, atent supravegheat de focoasa lui iubită chiar şi pe scenă

Dorian Popa, pus cu botul pe labe de o femeie. Şi nu, nu este iubita lui!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro