Nu are voie să „mişte în front”! Un celebru artist, atent supravegheat de focoasa lui iubită chiar şi pe scenă

Este unul dintre cei mai iubiţi artişti de la noi, dar şi unul dintre cei mai râvniţi burlaci, iar el are ochi doar pentru iubita lui. Chiar dacă trăiesc o poveste de dragoste ca în poveşti, amândoi mărturisind cu fiecare ocazie că sunt cei mai fericiţi, iubita lui nu îl scapă din ochi nici măcar atunci când susţine un concert.Dorian Popa şi Claudia Iosif formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul autohton, iar cei doi par să aibă planuri mari de viitor. Atât Dorian cât şi claudia au declarat, nu de mult că îşi doresc foarte mult să facă un copil, acest lucru fiind singurul care le lipseşte, pentru a se simţi pe deplin împliniţi.


Îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Claudia nu îl scapă pe Dorian din ochi nicio secundă, chiar dacă acesta se află pe scenă. Cu o privire plină de mândrie, prin care se văd extrem de clar sentimentele pe care Claudia le are, focoasa brunetă a stat nedezlipită de scena unul club din Capitală, cât iubitul ei a susţinut un concert, alături de Ruby.


Chiar dacă este sigură pe ea şi pe sentimentele lor, mai ales că Dorian nu i-a dat niciodată motive de îndoială, Claudia nu se dezlipeşte nicio clipă de iubitul ei, iar atunci când sunt nevoiţi să stea departe unul de altul, fizic, bruneta îşi fixează privirea asupra lui, ca o felină care îşi urmăreşte prada.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Dorian Popa, pus cu botul pe labe de o femeie. Şi nu, nu este iubita lui!

Pare sigur pe el, dar în realitate are complexe! Dorian Popa: "Am nasul prea mare!"

VIDEO / Dorian Popa, umilit în public! "Ăsta se crede cântăreţ?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro