Dorian Popa, agresat sexual, în club! Ce a pățit artistul și ce explicații are de dat iubitei / Declarații EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Cariera de succes şi trupul bine definit l-au propulsat pe Dorian Popa în topul preferinţelor reprezentantelor sexului frumos. Cântăreţul se poate mândri cu cele mai înfocate fane din cauza cărora trebuie să treacă prin diferite situaţii, mai mult sau mai puţin plăcute.

Cu toate că de-a lungul carierei, Dorian Popa, a trecut printr-o grămadă de întâmplări  cu fanele sale, ultimul episod de care a avut parte artistul pare să le fi întrecut pe toate.

După ce a susţinut un concert, într-un club din Capitală, Dorian Popa a fost pus într-o situţia delicată de o fană înfocată. Mai exact, după ce şi-a terminat prestaţia de pe scenă, artistul a mers între fanii săi pentru o sesiune de autografe şi poze. Imediat ce a coborât de pe scenă, ca să le facă susţinătorilor pe plac, o tânăra, uşor obsedată, l-a surprins cu un sărut.

„La ultimul concert pe care l-am susţinut, în Bucureşti, am avut parte de o surpriză din partea unei domnişoare. După ce am terminat cântarea m-am dus să fac poze şi să dau autografe, moment în care o tânără a venit la mine şi mi-a dat o „ştampilă” de toată frumuşeţea, pur şi simplu m-a pupat pe buze. Am rămas uimit de gestul tinerei”, ne-a mărturisit Dorian Popa.

Mai mult decât atât, Dorian Popa încearcă să îşi protejeze iubita de situaţiile delicate în care este pus de anumite domnişoare. Din acest motiv artistul a decis să meargă singur la concertele pe care trebuie să le onoreze.

„Nu vreau ca ea (nr Claudia) să fie martora unor astfel de scene. În felul acesta evit orice discuţie sau ceartă. Ce se întâmplă între mine şi fane râmâne între noi”, ne-a mai spus, amuzat, Dorian Popa.

Dorian Popa s-a născut în 1988, în Constanţa. El este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Acesta se iubeşte de aproximativ trei ani cu Claudia Iosif, frumoasa brunetă ce i-a cucerit inima artistului.  

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro