Dorian Popa, momente critice! Ce i s-a întâmplat în emisiunea "Asia Express"

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa © captura Youtube

Dorian Popa face parte dintre concurenţii care au plecat, alături de mama sa, în aventura vieţii lor, în Vietnam, pentru emisiunea "Asia Express".

În cadrul competiţiei "Asia Express" toţi concurenţii au trecut prin grele încercări, confruntându-se cu situaţii complicate pentru a ajunge la destinaţia finală. Niciunul dintre ei nu a avut bani, telefoane sau alte facilităţi.

Dorian Popa a trecut prin multe în show-ul "Asia Express" şi nu i-a fost uşor să facă faţa provocărilor. Acesta a trebuit să facă autostopul de mai multe ori împreună cu mama sa, s-a rugat de oameni să îi ajute, a mers mult pe jos.

La un moment dat, Dorian Popa a resimţit teribil tot efortul pe care a fost nevoit să îl facă în show-ul "Asia Express", iar aceasta a fost răpus de oboseală. 

Imaginile l-au surprins îi timp ce era întins pe jos, respirând din greu. 

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro