Dragoş Dolănescu, despre procesul de astăzi cu Ionuţ: "Eu vreau să primesc jumătate din averea lui tata!"

Chiar dacă au trecut şase ani de procese, războiul fraţilor Dolănescu nu s-a încheiat. Ionuţ a contestat decizia instanţei, nemulţumit de felul în care a fost împărţită averea lăsată de tatăl lor, iar Dragoş a ripostat prin declaraţii dure. 

Ionuţ Dolănescu şi fratele lui se luptă de ani de zile în tribunal pentru moştenirea lăsată de tatăl lor. Dragoş Dolănescu a făcut declaraţii uluitoare despre Ionuţ, înainte de proces.

"Lucrul cel mai important pe care tata mi l-a lăsat mie şi copiilor mei este munca lui intelectuală. Nu operele de artă, ci cântecele lui. Pentru obiectele de artă din casă, Ionuţ a cerut 70.000 de euro pentru 70 de ani. Ceva nu e în regulă cu acest calcul care l-a făcut. Eu vreau să mi se dea mie şi copiilor mei jumătate din avere. Ica e supărată de multă vreme pe mine", a declarat Dragoş Dolănescu, în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.

Ion Dolănescu a murit pe data de 19 martie 2009

Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viaţă în locuinţa sa, în urma unui stop cardio- respirator, la vârsta de 65 de ani.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

Dragoş Dolănescu iese la atac! Lovitură de teatru! Ce se va întâmpla, mâine, la proces?

Dragoş Dolănescu îl atacă din nou pe fratele său! Reacţia lui Ionuţ, total neaşteptată: "Dacă are un pic de bun simţ, îl rog..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro