Drama de nedescris prin care trece Denisa Biţă! Vedeta TV nu ştie cum să mai scape de problema care o face să plângă în fiecare dimineață

Până nu de mult se plângea că nu îşi găseşte un iubit, iar acum trăieşte cea mai frumoasă poveste de dragoste, scoasă parcă din cărţile cu poveşti cu prinţi şi prinţese. Cu toate astea, Denisa Biţă are o problemă de care nu poate scăpa sub nicio formă şi care o face să nu se simtă, absolut deloc bine în pielea ei.

Denisa Biţă este una dintre cele mai râvnite burlăciţe de la noi şi a reuşit mereu prin frumuseţea ei să atragă toate privirile. Cu toate acestea, focoasa blondă trece prin momente cumplite de fiecare dată când trebuie să iasă din casă, chiar dacă este vorba de o simplă ieşire în oraş.
De ceva timp, Denisa Biţă se confruntă cu o mare problemă la nivelul tenului, asistenta TV suferind de o iritaţie, destul de urâtă, de care nu reuşeşte să scape sub nicio formă. „Nu ştiu ce să mai fac. Mă chinui de câteva luni să scap de iritaţiile de pe faţă, dar nu reuşesc sub nicio formă. Vreau să încep un tratament, care sper să aibă rezultat, căci nu mai ştiu ce să fac”, a declarat Denisa Biţă.


Disperată, focoasa blondă este dispusă să se supună oricăror proceduri pentru a scăpa de petele inestetice, care i-au invadat tenul. Până când va reuşi să scape definitiv de probleme, Denisa este nevoită să apeleze la machiajul profesional, pentru a putea ieşi din casă.


Citeşte şi:

Au vrut să arate ca modelele de pe copertă, dar au suportat dureri cumplite! Poveştile terifiante ale divelor care s-au "tunat"

Adriana Bahmuţeanu a dat-o de gol pe Denisa Biţă, în direct: "Trebuie să vă spun o bombă!"

Burlacii din România vor fi în extaz! O celebră blondă din showbiz este acum SINGURĂ și DISPONIBILĂ


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro