După ce a fost acuzat că este homosexual, imaginile ACESTEA cu Nicu de la ”Mireasă pentru fiul meu” au apărut pe internet

Nicu / foto: captură video

Nicu, unul dintre băieţii din casa "Mireasă pentru fiul meu", care au intrat săptămâna trecută în concurs este acuzat că ar fi atras de bărbaţi.

Ipoteza a fost lansată de Ella, care vrea să revină în competiţia matrimonială, și care a povestit că tânărul a postat pe o reţea de socializare un gif cu doi bărbaţi care se sărutau.

"Nu. Am făcut-o din amuzament. Apăruseră de curând acele gif-uri şi am pus şi eu. Vor apărea tot felul de d-alea, că şi când eram afară erau. Să zică băieţii dacă am avut vreun gest”, a declarat astăzi concurentul.

Mai multe fotografii cu Nicu au apărut pe internet, iar ipostazele nu îi fac deloc cinste. Cu abdomenul la vedere sau în lenjerie intimă, Nicu și-a făcut mai multe selfie-uri pe care le-a postat pe internet.

Bunica acestuia i-a luat apărarea și a declarat că nepotul său este un tânăr foarte cuminte, care nu a făcut niciodată probleme familiei.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro