Noi suspiciuni de homosexualitate la "Mireasă pentru fiul meu"! După Florin şi Cosmin, un alt concurent este acuzat că îi plac bărbaţii

foto: arhiva

Cosmin a intrat primul în atenţia susţinătorilor, care l-au acuzat că ari fi homosexual. Florin nu a scăpat nici el, după ce s-a descoperit că se dezbrăca pe internet pentru bărbaţi. Acum, un alt concurent este bănuit că ar fi atras de bărbaţi.

Nicu, unul dintre băieţii din casa "Mireasă pentru fiul meu", este acuzat că ar fi atras de bărbaţi. Ipoteza a fost lansată de Ella, care vrea să revină în competiţia matrimonială, care a povestit că tânărul a postat pe o reţea de socializare un .gif cu doi bărbaţi care se sărutau.

"Nu. Am făcut-o din amuzament. Apăruseră de curând acele gif-uri şi am pus şi eu. Vor apărea tot felul de d-alea, că şi când eram afară erau. Să zică băieţii dacă am avut vreun gest.

captura Antena 1

Nu am fost la ea să întreb ce se zice de mine. Ea a venit la mine. Scopul ei e să denigreze toţi concurenţii. D-asta a intrat în casă!", a declarat Nicu la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Ella a încercat să se apere, spunând ce a văzut pe internet: "Erau pozele şi scris că el ar fi gay".

Tudor a garantat şi el pentru Nicu despre care a spus că nu este sub nicio formă homosexual: "Cu Nicu stăm seară de seară şi e bărbat 100%".

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

VIDEO / Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" se desparte de ochii lumii? Astăzi au dat cărţile pe faţă

VIDEO / Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneli în pat! Toată casa i-a auzit! "Nu-ţi pasă de mine?"

VIDEO / Un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro