VIDEO / Doi concurenţi din casa "Mireasă pentru fiul meu", ciondăneli în pat! Toată casa i-a auzit! "Nu-ţi pasă de mine?"

Sursă foto: captură video

Doi dintre concurenţii "Mireasă pentru fiul meu" nu au avut parte de o zi a îndrăgostiţilor prea frumoasă. Aceştia au fost surprinşi ciondănindu-se în pat.

Adriana şi Valentin nu şi-au petrecut ziua de Valentine's Day cu prea mult entuziasm. Cei doi au fost surprinşi de camerele de filmat în timp ce se aflau în pat şi purtau o discuţie în contradictoriu.

În timp ce Adriana părea să fie cu adevărat supărată, Valentin încerca să îi stârnească milă prin faptul că nu-i lasă loc în pat. Cu curaj, Adriana i-a spus că nu îi pasă şi că vrea să doarmă. După câteva insistenţe ale Adrianei şi rugăminţi să o lase să doarmă, Valentin a pus piciorul în prag şi i-a interzis: "N-ai voie să dormi".

VIDEO / Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a zis-o iubitei sale în direct! "Vreau să facem dragoste"

Între timp, muzica romantică a început să se audă, aşa că Valentin şi-a invitat iubita supărată la dans. La început acesta a refuzat, tratând cu indiferenţă gestul, dar în final s-a ridicat din pat şi a mers cu acesta să danseze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

S-a dat de gol că este însărcinată. O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” așteaptă un bebeluș

Surpriză COLOSALĂ! O fostă concurentă "Mireasă pentru fiul meu" se reîntoarce în competiţie pentru unul din băieţi: "Am venit din Germania pentru el"

A fost criticată că s-a îngrăşat, iar acum a luat măsuri! Ce face Elly de la "Mireasă pentru fiul meu" ca să ardă kilogramele în plus


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro