După ce Alex Tudorie a fost acuzat că şi-a jucat fosta iubită în picioare, colegii de breaslă ies la rampă! Ce spun fotbaliştii despre fapta sa

După ce Spynews.ro a dezvăluit culisele unui scandal în care fotbalistul Alex Tudorie este acuzat că şi-a agresat fosta iubită, colegii de breaslă nu au rămas indiferenţi şi fac declaraţii.

Colegii de breaslă ai lui Alex Tudorie îi iau apărarea şi spun că ei nu cred că a agresat-o pe Ioana. "Nu cred că a agresat pe nimeni şi nu am auzit ca fotbaliştii să-şi agreseze foste iubite. Nu am auzit astfel de lucruri, nu cred. După părerea mea nu s-au despărţit în condiţii foarte bune. E păcat să i se strice imaginea", a declarat fotbalistul Cristi Pulhac printr-o intervenţie telefonică pentru Antena Stars.

 Jucătorul Stelei neagă incidentul şi spune că el doar a vrut să aplaneze un conflict între două femei."Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraș. În momentul în care am părăsit locația respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietenă, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele două a izbucnit un conflict, iar eu am încercat să-l aplanez, împingându-le pe amândouă în sensuri opuse. Din păcate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietena s-a împiedicat și a căzut în genunchi. După aceea, eu le-am lăsat pe cele două să-și rezolve problemele și am plecat. De aici și până la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung. (...) Eu nu am fost, in niciun caz, agresorul", a declarat Alex Tudorie.

O să fie sancţionat

Președintele clubului, Valeriu Argăseală a declarat că jucătorul va fi sancționat. ”Clubul nostru va demara o anchetă în acest sens și avem încredere în faptul că adevărul va ieși la lumină. Pentru moment, putem spune doar că Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraș la o oră foarte avansată, în conformitate cu Regulamentul Intern al clubului", a declarat și Argăseală.

Sursă foto Captură Antena Stars

ȘOC! Un celebru fotbalist de la Steaua și-a jucat în picioare fosta iubită! Dezvăluiri HORROR!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro