ȘOC! Un celebru fotbalist de la Steaua și-a jucat în picioare fosta iubită! Dezvăluiri HORROR!

S-au iubit la nebunie, dar, de câteva luni, își spuseseră adio. Dar, chiar dacă s-au despărțit, în mintea lui nu accepta asta, iar amenințările pe care sărmana tânără le primea ar fi îngrozit pe oricine. Cu toate acestea, până noaptea trecută, lucrurile s-au rezumat doar la cuvinte grele.

Alex Tudorie și Ioana Danielescu s-au iubit până acum câteva luni. Dar, din motive serioase, cei doi s-au despărțit. Nu fără resentimente din partea lui, fotbalistul Stelei dovedind că răutatea de pe teren este mult mai mică decât cea pe care o arată în viața personală. Așa că, amenințările au curs pe bandă rulantă.

Dar asta până ieri noaptea, moment în care, deși nu a făcut nicio brânză pe teren în cele trei minute jucate în derby-ul de aseară, cu Petrolul (0-0), a simțit nevoia să sărăbătorească egalul cu multe pahare de băutură. ”Pe la 04.00 noaptea m-am întâlnit cu el, din îtâmplare, în Centrul Vechi. Era beat. Eu eram cu câteva prietene de-ale mele, el era cu actuala lui iubită”, ne-a spus, aproape plângând, Ioana Danielescu, fota iubită a fotbalistului.


Și, cum amenințările pe care i le-a tot transmis păreau să prevestească violența de care e capabil, Alex Tudorie a trecut la fapte. ”Eu eram cu amicele mele. Din senin, a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile, iar apoi, și el, și ea, au sărit să mă bată. Pe ea au reușit să o oprească amicii, dar el, fiind bărbat, nu a putut fi oprit. Întâi m-a împins, apoi m-a lovit și nu s-a mai oprit. Acum mă dor toate, piciorul, cotul, capul...”, ne-a mai spus Ioana, distrusă că povestea ei pare să fie desprinsă din filmele de groază și că bărbatul pe care l-a iubit s-a comportat atât de brutal cu ea.


Evident, după ce el a plecat lăsând-o întinsă pe jos, Ioana, alături de amicele ei, au mersd direct la Poliție. ”L-am reclamat la secția 10, iar acum mă duc la IML. Nu pot să las lucrurile așa, trebuie să plătească pentru ce mi-a făcut”, a mai spus sărmana tânără.

Citește și:

Lumea sportului, zguduită de durere! O legendă a sportului românesc a fost dusă pe ultimul drum!

VIDEO / Momente sfâşietoare! Gigi Becali, în lacrimi la mormântul Paulei Iacob

Decizie de ultimă oră a lui Gigi Becali! Vezi ce face latifundiarul cu câteva zeci de mii de euro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro