După ce l-a părăsit acum patru ani, s-a trezit cu el la ușă! Ce voia fostul bărbat al unei vedete din România

+2 click pentru
galerie

După ce l-a părăsit acum patru ani, s-a trezit cu el la ușă! Ce voia fostul bărbat al unei vedete din România © Facebook

Una dintre cele mai de succes femei din showbiz-ul românesc s-a trezit, tam-nesam, la uşă cu bărbatul cu care are trei copii. La mai bine de patru ani de la despărţirea de tatăl copiilor ei, iar motivul vizitei a fost unul de-a dreptul surprinzător.

Aida Parascan, căci despre ea este vorba, se poate mândri pe lângă cariera de succes şi cu titlul de „mamă model”. Cu toate astea, vedeta a trăit zilele acestea un moment inedit. Şi asta pentru că, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste şi tatăl copiilor ei a luat o decizie surprinzătoare. La mai bine de patru ani distanţă de la separare bărbatul s-a hotărât să le ofere copiilor o minunată vacanţă în Italia, ţara natală a bărbatului.

„Sunt fericită că am ajuns să ne înțelegem în privinţa asta după atâta timp. Este pentru prima data, în patru ani, când cei mici vor petrece o vacanţă în Italia, împreună cu tatăl lor. Noi ne-a separat acum patru ani şi de atunci ei nu au fost la el. Se întâlneu doar când ne vizita el în România”, ne-a mărturisit Aida Parascan.

Mai mult decât atât, Aida Parascan ne-a mărturisit faptul că: „Acest gest pe care l-a făcut tatăl copiilor mi-a venit ca o mânuşă. Eu sunt prinsă în câteva proiecte şi acum parcă nu le mai duc grija. Cu toate astea pâînă se întorc cei mici din Italia am timp să pregătesc totul pentru ei şi pentru noul an şcolar”, ne-a mai spus vedeta.

Aida Parascan a devenit cunoscută în showbiz-ul mioritic după ce a câştigat mare premiu al unei competiţii culinare şi a beneficiat de suma impresionantă de 42.000 de euro. Are 3 copii şi nu a fost căsătorită niciodată.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram. Ne poti da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro