După ce Tavi Clonda a vorbit despre copil, au apărut PRIMELE SEMNE. Gabriela Cristea, din ce în ce mai ROTUNJOARĂ

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda - Foto: Facebook

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda se pregătesc să devină părinţi. Prezentatoarea TV şi cântăreţul îşi doresc să scrie un nou capitol în romanul vieţii lor şi, potrivit semnalelor transmise, totul este doar o chestiune de timp.

Nu mai este un secret pentru nimeni că cel mai mare vis al prezentatoarei Tv este să fie mamă, iar, din aprilie, de când s-a căsătorit cu tinerelul artist "lucreză" intens la acest aspect. Ultimele apariţii ale vedetei, dar şi cele mai recente declaraţii făcure de cântăreţ indică o posibilă sarcină. În timp ce Tavi Clonda a mărturisit la Antena Stars că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care-şi va ţine copilul în braţe, silueta Gabrielei Cristea începe să se "împlinească". Li s-a împlinit dorinţa? Cel mai probabil vom afla în curând .

Aşa a apărut, azi , la TV  (foto sus)

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda tsunt împreună de aproape doi ani. Si-au oficializat relaţia în primăvara acestui an. Prezentatoarea TV se află la cel de-al doilea mariaj. Aceasta a fost căsătorită timp de 5 ani cu Marcel Toader, de care s-a despărţit cu scandal.

Citeşte şi:

FOTO / Gabriela Cristea, singură în ziua în care Marcel Toader s-a însurat

Promisiunea pe care i-a făcut-o Marcel Toader în ziua nuntii Mariei Constantin. Nici măcar Gabriela Cristea nu a reuşit să obţină asta de la el

Gabriela Cristea a făcut o schimbare! Prezentatoarea l-a uimit pe Tavi Clonda cu noul său look

Gabriela Cristea, însărcinată? Tavi Clonda a dezvăluit când va deveni tătic: "Eu abia aştept!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro