După cununie, urmează şi un copil? Maria Constantin, cu burtica la vedere la prima petrecere de nuntă

Maria Constantin şi Marcel Toader au spus astăzi un "DA" hotărât, în faţa ofiţerului de stare civilă. Cei doi au făcut o ceremonie destul de restrânsă, departe de ochii presei.

Maria Constantin şi Marcel Toader, alături de naşii lor Silviu Prigoană şi Mihaela au intrat astăzi, în direct la emisiunea "Agentul Vip", şi au vorbit despre acest eveniment frumos. În această seară, va avea loc o mică petrecere pentru cununia civilă, la care vor lua parte doar prietenii apropiaţi.

Cristian Brancu a observat că Maria avea o mică burtica şi a întrebat-o imediat dacă este cumva însărcinată."Sunt lucruri pe care într-adevăr media nu le-a ştiut şi am vrut să fie aşa un moment doar pentru noi. Deocamdată nu ştim ce este cu burtica tinerei soţii, ori e de la şampania pe care am degustat-o, ori că ar urma ceva, dar când vom avea un test pozitiv vă anunţăm,"
a spus Maria Constantin, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Soţia mea a spus un "Da" hotărât, pentru că aşa ne-a învăţat naşul nostru," a spus şi Marcel Toader.

"Am făcut nişte repetiţii ca să ne iasă "Da" şi nu altceva. Eu sunt cam ultimul care aş putea să îi dau sfaturi în căsnicie după cum bine ştiţi," a spus Silviu Prigoană.

Află mai multe detalii aici.

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Zi mare pentru două celebrități de la noi! În sfârșit, s-au CĂSĂTORIT

Marcel Toader, din nou tată?! Maria Constantin a dat vestea bombă cu o lună înainte de nuntă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro