După doar câteva luni de când s-a combinat, o super vedetă de la noi şochează: "Este o relaţie deschisă!"

+2 click pentru
galerie

A ieşit la finalul anului trecut dintr-o relaţie care nu mai mergea sub nicio formă, s-a refugiat în muncă luni bune, iar din vară este îndrăgostită. Noul bărbat din viaţa Elenei de la Mandinga este Cătălin, un instructor de fitness, care a reuşit să o cucerească pe vedetă şi să îi sculpteze totodată trupul la sală. Cu toate acestea, relaţia lor este una...deschisă.

Elena de la Mandinga a fost dintotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, indiferent că a fost vorba despre o despărţire sau o nouă iubire. Apariţia lui Cătălin a fost neaşteptată, iar lucrurile s-au aranjat de la sine. "Ne-am întâlnit într-o cafenea din întâmplare, dar nu ne-am combinat aşa, pur şi simplu am devenit foarte buni prieteni, am ieşit un timp împreună, dar de aici şi până a avea o relaţie mai avansată, o să vedem de aici încolo. Suntem încă la început, nu ştiu cum să spun",  a declarat, pentru spynews.ro, Elena Ionescu. După o relaţie de 5 ani care în loc să ducă la altar s-a destrămat, vedeta a rămas cu anumite temeri şi preferă să nu îşi mai facă planuri.

Este tânără, pe val, admiratorii roiesc în jurul ei, dar ea se concentrează strict asupra carierei. Timpul petrecut alături de Cătălin nu este atât cât şi-ar fi dorit el. E conştientă şi ea de acest lucru, din acest motiv recunoscând faptul că relaţia este una destul de...modernă, fără reguli. "Adică suntem iubiţi, suntem şi prieteni, este o relaţie frumoasă, mai mult de prietenie, pentru faptul că eu sunt foarte ocupată în ultima perioadă şi nu prea îmi arde să zic aşa de relaţii mult prea personale. Cel mai des ne întâlnim la sală, repet este o relatie deschisă", a explicat ea cu o sinceritate dusă la extrem.

Citeşte şi:

Ce poveste! Elena de la Mandinga, dezvăluiri intime despre noul iubit: "Este instructor de fitness, iar de ceva vreme am un program strict de sală :)"

Elena de la Mandinga a întâlnit bărbatul la care visa de mulţi ani: "A fost o experiență incredibilă!"

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro