După o relaţie mai imprevizibilă ca vremea, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu, din nou împreună! Uite cum au fost surprinşi

Relaţia dintre Victor şi Bianca Drăguşanu a fost mai imprevizibilă ca vremea. Cei doi au fost căsătoriţi, au divorţat şi iar s-au împăcat.

Deşi până în prezent cei doi nu au recunoscut că sunt din nou împreună, aseară Bianca a postat pe pagina unui site de socializare o imagine care îi dă de gol.

Imaginea în care apare bustul unui bărbat alături de căţeluşa ei a stârnit valuri de comentarii printre admiratorii roşcatei. "Victor...noapte bună, dragilor! ", a scris un internaut.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut o relaţie plină de năbădăi, marcată de multe certuri şi împăcări. În septembrie 2013, cei doi s-au căsătorit, dar, în februarie 2014, au divorţat. Zvonuri despre o nouă nuntă au început să apară din luna august a anului trecut, iar mini-vacanţă de la Londra a sporit bănuielile tuturor că Bianca şi Victor sunt din nou îmmpreună. 

E.V.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

A vrut să-l combine pe Victor şi nu i-a ieşit! Acum se consolează cu "varianta B"... Asociata lui Slav, prinsă-n fapt

Veronica A. Cara, la un pas de moarte! Mărturisirile fostei confidente a Biancăi Drăguşanu: "Îmi dispărea vocea, mă descompuneam la faţă şi nu puteam să respir!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro