E disperată! Dezvăluri EXCLUSIVE despre Alina Vidican și problemele ei de la Miami

Plecată de aproape patru săptămâni din România și deja instalată comod în apartamentul de lux din Miami, Alina Vidican pare să fi ajuns deja la capătul puterilor acolo. Pentru că, oricât ar fi de frumos în însorita Floridă, se pare că tânăra are mari probleme când vine vorba de a se descurca singură în viața de zi cu zi.


Mai exact, ne-au mărturisit apropiați de-ai familiei Alinei Vidican, timișoreanca plecată acum aproape o lună la Miami nu s-a adaptat prea bine la traiul de acolo. ”Îi lipsesc ajutoarele pe care le avea în România, bonele și menajerele. Stă toată ziua cu mama ei la telefon, îi cere sfaturi gospodărești. Practic, acum învață cu adevărat ce înseamnă să te descurci singură, cum se face o mâncare, cum se face curat, lucruri pe care nu le-a făcut până acum pentru că avea tot timpul pe cineva alături de ea care să o ajute. E și cam deprimată, plânge foarte mult la telefon, și-a dat seama că nu e totul prea ușor”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Alinei.
După luni la rândul în care s-a discutat despre despărțirea ei de fostul acționar dinamovist confirmarea a venit în momentul în care Alina a plecat din România, spre Miami și au ieșit la iveală și detaliile divorțului ei de Cristi Borcea. ”Singura sumă stabilită este o sumă lunară de întreținere lunară, la nivelul întreținerii copiilor în America. Este o sumă acoperitoare. S-a semnat o procură în care s-a împuternicit un avocat ca să facă actele în demersurile legate de divorț. Era nevoie de împuternicire pentru a se depune înainte cu 30 de zile cererea de divorț la notar. Vom reprezenta ambii soți. Va fi un divorț în deplină înțelegere. Nădăjduim să fie un divorț care să se pronunțe la notar. Alina Borcea își va păstra numele de Borcea sub consimțământul soțului”, a spus avocatul lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro