E gravidă? Mihai Morar a pus-o pe Maria Constantin să facă testul de sarcină ÎN DIRECT

Invitaţi în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Maria Constantin şi Marcel Toader au prezentat imagini nedifuzate de la "nunta anului" şi au făcut şi alte câteva dezvăluiri neaşteptate.

În presă s-a zvonit că Maria Constantin este însărcinată, aşa că Mihai Morar a rugat-o să-şi facă testul de sarcină în direct. Interpreta s.a îndreptat spre baie, dar s-a întors înapoi pe motiv că nu era nicio toaletă liberă.

"Eu mă gândeam să vă dau vestea cea mare după ce plecăm în luna de miere nu acum. O să-mi fac testul în Franţa, era ocupat la toaletă. Iau testul cu mine", a declarat Maria Constantin, vineri, în emisiunea "Răi da' buni" de la Antena Stars.

Marcel Toader şi Maria Constantin au vrut o nuntă tradiţională, unde invitaţii lor să poarte costume populare în prima parte a serii. În toiul petrecerii, naşa lor a apărut într-o rochie verde care îi scotea în evidenţă trăsăturile.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

A.B.

Foto: Captura Antena Stars

Citeşte şi:

Maria Constantin şi Marcel Toader sunt soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu! Imagini EXCLUSIVE de la cea mai aşteptată nuntă

Costumele populare sunt în vogă la nunta Mariei Constantin şi a lui Marcel Toader! Domnişoarele de onoare au atras toate privirile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro