E topit după ea! George Burcea vrea să îmbătrânească alături de Andreea Bălan: "Ne iubim foarte mult!"

Îl vedem cu un zâmbet larg de fiecare dată când este în preajma iubitei sale, Andreea Bălan, semn că cei doi se înţeleg de minune. George Burcea recunoaşte că vrea să îmbătrânească alături de celebra cântăreaţă.

George Burcea susţine că nu vrea să iasă în evidență în lumea mondenă. „Sunt nou, 28 de ani. Îmi văd de treaba mea. Îmi fac treaba, îmi fac meseria, de actor, de scriitor, nu vreau să mă axez sau să zic «Wow!». Mă pricep foarte bine. Poate mai colaborăm (cu Andreea, n.r.), poate ne mai spunem lucruri, dar nu mă bazez numai pe ce spune ea. Adică știu foarte bine cu ce trebuie să mă îmbrac și am încredere că mă îmbrac bine, și dacă dau chix, asta e. Dacă nu ar fi şi critici atunci să fie aşa doar, să trăieşti în bine şi frumos... indiferent de cât de bine ai face lucrurile, cât de frumos le-ai face, este imposibil să nu se găsească persoane care să te critice”, a declarat iubitul Andreei Bălan într-o emisiune de la Prima TV.

Tânărul susţine că relația lui cu Andreea Bălan merge ca pe roate. „Doi oameni care se iubesc, nimic mai mult, nimic special, nimic wow, doi oameni care se iubesc foarte mult, atât”, a spus el. Întrebat dacă se vede îmbătrânind alături de Andreea, George Burcea a răspuns imediat: „Grizonat, așa! Da!”.

Andreea Bălan are o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

A.B.

Sursă foto spynews

Citeşte şi

VIDEO / Lui Keo i s-au "scurs" ochii doar după frumuseţi! Culisele despărţirii Andreei Bălan de artist

Iubitul Andreei Bălan nu s-a abţinut şi a pipăit-o în public! Încă o dovadă de cât de mare este dragostea dintre ei

Andreea Bălan a dezvăluit care este secretul unei siluete perfecte! Ce mănâncă vedeta pentru a se menţine în formă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro