VIDEO / Ea e femeia pe care Florin Răduţă o vrea de soţie: "Sper să facem nunta cât mai repede"

foto: facebook

Are 20 de ani, talent cu carul şi tocmai a pus mâna pe marele premiu de la "X Factor", însă deja ştie cine e femeia pe care şi-o doreşte de soţie. Florin Răduţă le-a făcut o surpriză prietenilor şi le-a prezentat-o pe femeia de care e îndrăgostit.

Florin Răduţă e tânăr, dar hotărât! Câştigătorul "X Factor" şi-a surprins prietenii virtuali cu un anunţ la care nu s-ar fi aşteptat. Tânărul a dezvăluit faptul că este îndrăgostit de Louisa Johnson, o concurentă de la "X Factor" din Marea Britanie.

Răduţă i-a spus acesteia că o iubeşte şi că abia aşteaptă să facă nunta.

"La mulţi ani, Louisa, iubirea mea. Te iubeeeeesc cât te iubesc. Sper să facem nunta cât mai repede", este mesajul care însoţeşte imaginea cu tânăra care i-a pus inima pe jar.

Florin Răduţă a câştigat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro, și toate premisele pentru o carieră de succes în muzică.

Citeşte şi:

VIDEO / Florin Răduţă, decizie luată după câştigarea premiului "X Factor"! La ce nu vrea să renunţe sub nicio formă artistul

VIDEO / Florin Răduţă, grav bolnav? Câştigătorul "X Factor" 2015 a vorbit despre o problemă care-i dă mari bătăi de cap: "Trebuie să merg să-mi fac un tomograf"

VIDEO / Decizia pe care a luat-o Florin Răduţă, la scurt timp după ce a câştigat "X Factor": "Mai stau câteva luni, după care..."

Drumul către succes a fost plin de îndoieli! El omul care i-a spus lui Florin Răduţă să meargă la "X Factor" că va câştiga. Iată conversaţia

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro