Ea spune că e o banală răceală, dar adevărul este altul! Care este cu adevărat starea de sănătate a Biancăi și de ce nu a mai fost văzut Victor

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav este una în care, după ce și-au depășit problemele pe care le-au avut în trecut, pare să evolueze așa cum ar fi trebuit încă din momentul jurămintelor făcute în fața altarului. Iar acum, cei doi sunt împreună și la bine, dar mai ales la... rău.

După vacanța de vis pe care Victor i-a oferit-o în Statele Unite ale Americii, Bianca a pățit-o. Mai exact, obișnuită cu temperaturi ridicate, bune doar pentru plajă și lâncezit în șezlongul de pe malul oceanului, frumoasa roșcată a pățit-o în momentul în care s-a întors în România, într-un ger cumplit, la -15 grade Celsius. Iar diferența de temperatură i-a pus capac.
”Se credea că e doar o banală răceală, dar starea Biancăi este una foarte grea, de-a dreptul îngrijorătoare. Deja are o farmacie acasă, dar tot nu îi trece, e țintuită în pat și abia respiră, nici nu poate vorbi. Este pentru prima oară când Victor este cu adevărat îngrijorat de starea ei de sănătate, nu mai știe ce să facă pentru ca Bianca să se vindece”, ne-a spus o prietenă apropiată de-a Biancăi.
Mai mult decât atât, de-a dezvăluit sursa citată, îngrijorarea lui Victor este justificată. ”Bianca a început să ia antibiotice foarte puternice, la recomandarea medicilor. Nu este o răceală, probabil este ceva mult mai grav de atât. De altfel, de îngrijorare, Victor a amânat toate întâlnirile pe care le avea, a pus totul pe plan secund și e nedezlipit de patul de suferință al Biancăi, îi aduce medicamentele, îi face ceaiuri și încearcă să îi țină moralul sus acum, când ea este atât de slăbită”, ne-a mai spus amica frumoasei roșcate.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro