El este bărbatul care o face fericită pe Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mădălina a intrat în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" pentru a-şi găsi alesul, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Fosta concurentă a avut o relaţie cu Cătălin, dar s-a terminat în scurt timp.

Afectată de neînţelegerile cu Cătălin, Mădălina îşi expunea adesea trăirile pe site-urile de socializare, dorindu-şi parcă o nouă iubire. Gândurile blondinei au fost ascultate, iar de curând fosta concurentă a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Sunt foarte apropiaţi, semn că cei doi formează un cuplu.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Sursă foto facebook

Citeşte şi

FOTO / A intrat ca o albinuță la ”Mireasă pentru fiul meu” și a ajuns cât o balenuță. Una dintre concurente i-a șocat pe fani

După ce a fost acuzat că este homosexual, imaginile ACESTEA cu Nicu de la ”Mireasă pentru fiul meu” au apărut pe internet

Apariţie senzaţională. Viitoarea mămică, Mirela Boureanu Vaida, a făcut furori într-o rochie scurtă. Doamne, ce bine arată!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro