Elena e sau nu istorie? Lucian de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a refăcut viaţa cu sosia fostei iubite

foto: arhiva

Elena şi Lucian au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Iubirea lor nu a rezistat, însă tânărul pare să-şi fi găsit liniştea în braţele unei tinere care seamănă perfect cu fosta iubită.

Lucian de la "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi pare să fi dat uitării perioada trăită în competiţia matrimonială.

Tânărul se iubeşte cu o domnişoară pe nume Andreea, care-i seamănă perfect fostei sale iubite, Elena, cu care a avut o relaţie în casa "Mireasă pentru fiul meu".Relaţia lui Lucian cu Andreea pare să fie una serioasă, aceasta având o relaţie de prietenie chiar şi cu mama lui.

Dacă el este rezervat în ceea ce priveşte povestea lor de dragoste, Andreea nu încetează să-şi posteze poze cu Lucian pe reţelele de socializare.

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Anunţul bombă făcut de Mirela Boureanu Vaida! Prezentatoarea a dezvăluit sexul bebeluşului

VIDEO / Mirela Boureanu Vaida și-a cedat locul de la ”cârma” emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”

FOTO / E însărcinată pentru a doua oară şi arată fenomenal! Mirela Boureanu Vaida, apariţie de senzaţie, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro