Elena Gheorghe are un nou look. Poate concura lejer cu Maria Dragomiroiu

Elena Gheorghe s-a trezit pusă pe schimbări! Cântăreaşa a anunţat, astăzi dimineaţă, că va face o schimbare de look, dar nimeni nu s-ar fi gândit la ce să se aştepte.


Fosta membră a  trupei Mandinga a avertizat încă de dimineaţă, pe pagina ei de Facebook, că urmează să facă o schimbare, pentru care avea emoţii. "Bună dimineaţa! Astăzi voi face o schimbare de look, ţineţi-mi pumnii, am mari emoţii...", a scris Elena pe site-ul de socializare.La câteva ore după apariţie, ce să vezi? Mult aşteptata schimbare de look a făcut furori printre fanii artistei. Aceasta, o mică Maria Dragomiroiu, şi-a pus extensii şi şi-a îndreptat părul. Deşi vremea ploioasă a sugerat altceva, Elena şi-a păstrat zâmbetul şi a postat fotografia cu schimbarea pe pagina ei. "Plouă cu zâmbete", a descris vedeta poza.

Schimbarea a fost bine venită de fanii ei, din partea cărora a primit numai cuvinte de laudă şi admiraţie.

Elena Gheorghe este o cântăreaţă de muzică pop-dance şi latino româncă cu origine aromână din partea tatălui. Născută în Bucureşti, Elena a debutat pe scena muzicii populare la doar trei ani într-un duet alături de mama sa, cântăreaţa de muzică populară Mărioara Man Gheorghe. La sfârşitul lui 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a trupei Mandinga alături de care are un succes enorm atât în ţară cât şi în străinătate.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Uite cum arată Elena Gheorghe la prima oră şi cum se comportă! "Dimineaţa nu e pentru mine"

El a stat în genunchi, iar ea l-a sărutat! Mihai Morar şi Elena Gheorghe, gest tandru în direct!

Elena Gheorghe, declaraţie emoţionantă de ziua soţului ei: "Tu eşti aerul meu!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro