Ellie White, o mamică TERORISTĂ! Declaraţii EXCLUSIVE despre viaţa de familie

De când s-a născut şi al doilea copil, viaţa cântăreţei Ellie White s-a schimbat radical. Chiar dacă este la a doua experienţă de acest gen, artista nu a fost pregătită 100% pentru ce a aşteptat-o, probabil şi prin prisma faptului că de data aceasta a adus pe lume o fetiţă.

Mereu cu zâmbetul pe buze, nimeni nu s-ar gândi vreodată că Ellie White ar putea fi o mamă tiran, care să îşi supravegheze copii mai ceva ca un agent secret. Cu toate astea, se pare că artista ştie foarte clar ce are de făcut, cel puţin în rolul de mamă. „Nu ştiu cum voi fi ca soacră, dar ca mamă voi fi o mamă foarte posesivă. Aşa mă văd acum. Nimeni nu trebuie să se apropie de copii mei. Poate e puţin exagerat, dar asta simt să fac”, a declarat Ellie White.


Acum, când a început să crească şi mezina familiei, se pare că Ellie White şi doru, soţul ei, s-au gândit serios şi la un al treilea copil. „Ne mai dorim copii, dar aşteptăm să mai crească Maria. Momentan vreau să îmi revin după primii paşi ai fetiţei. Mi-a distrus spatele. După ce face ea 2-3 ani, va veni şi următorul bebe”, a spus Ellie White.


Ellie White și Doru Tincă sunt împreună de aproape 7 ani şi au împreună un băiat, Mihai, în vârstă de aproape 2 ani şi o fetiţă, Alexis Maria, care a venit pe lume 31 mai 2015. Relaţia celor doi părinţi a fost presărată cu momente de cumpănă şi, în urmă cu aproape un an, au fost la un pas să se despartă.

Citeşte şi:

Ellie White a atras toate privirile la un eveniment monden! Toţi ochii au fost aţintiţi asupra decolteului artistei

FOTO / Ei au devenit părinţi în 2015! Vedetele care trec în noul an cu familia mărită

Momente grele pentru Ellie White, după ce a născut pentru a doua oară! Orice mama ar trebui să asculte mărturiile ei


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro