Elly de la "Mireasă pentru fiul meu", schimbare radicală de look. Fanii i-au făcut zeci de complimente

Sursa foto: arhiva

Elly, câştigătoarea sezonul patru de la "Mireasă pentru fiul meu" traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Tânăra se bucură la maxim de statutul de soţie şi este gata să facă orice pentru a rămâne atrăgătoare pentru soţul ei, Cristian.

Fosta concurentă a celui mai urmărit show matrimonial din România a postat astăzi pe o reţea de socializare o imagine care i-a încântat la maxim pe fanii săi virtuali. Elly s-a vopsit, este adevărat tot blond, dar ochiul aprig al celor care o admiră a observat imediat schimbarea. "Ce frumoși sunt! Și ce schimbare reușită de look, o prinde foarte bine pe Elly culoarea asta la păr, era frumoasă și înainte, dar acum e și mai și! Super! Arată foarte bine amândoi, se vede că sunt fericiți și le priește viața de afară", a scris o fană entuziasmată.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", cu copilul la purtător! Ai mai văzut-o aşa?

Gabriel Botez de la "Mireasă pentru fiul meu", dezamăgit de iubita cu care se fălea! Mesajul fostului pretendent al Anei este îngrijorător: "Nu mai pot trai în această lume"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro