Elly și Cristian au primit cea mai delicată întrebare de la fani: ”V-ați împăcat cu părinții lui Elly?” Ce au răspuns aceștia

Elly și Cristian / foto: Facebook

Elly și Cristian trăiesc de un an și jumătate o frumoasă poveste de dragoste, care s-a concretizat cu o nuntă, în finala competiției ”Mireasă pentru fiul meu”.

De când au ieșit din competiția matrimonială, cei doi se plimbă peste tot și își strigă iubirea unul pentru celălalt.
Elly și Cristian au postat câteva fotografii în care stau împreună în pat și se sărută.

”Îți voi fi mereu alături, pentru că inima mea bate doar pentru tine, băiatul meu, inima mea, dragostea mea, puiul meu, sufletul meu! Te iubesc, soțul meu!”, a scris Elly pe pagina lor de socializare.

În afară de comentariile în care sunt felicitați pentru relația lor frumoasă, cineva i-a întrebat dacă Elly s-a împăcat cu familia sa, fapt ce a provocat un întreg șir de discuții, care s-au lăsat cu jigniri. Elly și mama sa s-au certat în timpul emisiunii, ba mai mult, aceasta nici nu a vrut să vină la nunta din marea finală.

Elly și Cristian au preferat ca să îi lase pe aceștia să se certe, fără să explice dacă relația cu familia lui Elly a devenit una mai bună.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro