Acces Direct. Andreea Bănică s-a izolat la domiciliu, pentru a lupta cu coronavirusul: „Am pus mereu răul înainte”

Andreea Bănică s-a izolat la domiciliu, pentru a lupta cu coronavirusul © Instagram

Andreea Bănică se numără printre românii care au ales ca, în această perioadă, să petreacă mai mult timp acasă. În lupta cu coronavirusul, artista a dezvăluit că, deși nu a călătorit sau ar avea motive de îngrijorare, preferă să fie precaută și să petreacă mai mult timp cu cei dragi, în încercarea de a stopa epidemia.

La „Acces Direct”, Andreea Bănică și-a motivat decizia, făcând importanta mențiune că nu a călătorit recent și că nu este vorba despre o autoizolare caracteristică celor care ar putea fi infectați cu COVID-19. 

„Nu aș vrea să exagerăm, nu m-am autoizolat. Am luat decizia să stau acasă cu familia mea, cu copiii mei, nu vin din nicio țară străină, n-am mai călătorit din ianuarie. Fac asta pentru mine, prietenii mei, copiii mei. Evit să mă întâlnesc cu alți prieteni, să ies în oraș. Avem alte activități, ne jucăm, ne iubim. Aceste momente ne unesc familia, practic”, a spus Andreea Bănică. 

Andreea Bănică și-a anulat concerte

Vedeta a anulat concerte, evenimente și apariții la TV, totul pentru a se asigura că face tot ce se poate pentru a încetini epidemia de coronavirus. Spune că nu și-a făcut provizii, pentru că nu s-a panicat și pentru că este doar precaută.

„Nu am făcut provizii, am cumpărat mâncare exact cum făceam și înainte. Am cumpărat medicamente exact cum cumpăram și înainte, pentru că la mine acasă este farmacie. Nu m-am speriat sau am intrat în vreo panică. Sunt precaută. Am pus răul mereu înainte. Am văzut știrile din Italia și m-am gândit că cea mai bună decizie este să stau cât mai mult acasă. Mi-am anulat evenimente și mi-am anulat emisiuni. Eu plec de acasă doar pentru strictul necesar”, a mai spus Andreea Bănică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro