Acces Direct. Cum a reacţionat fetiţa lui Nicu Paleru în direct, cât timp tatăl ei a cântat / FOTO

+7 click pentru
galerie

Acces Direct. Cum a reacţionat fetiţa lui Nicu Paleru în direct, cât timp tatăl ei a cântat / VIDEO © captură video

Este unul dintre cei mai apreciați interpreţi de muzică de petrecere! Însă chiar dacă aduce voie bună, prin cântecele sale, viaţa lui Nicu Paleru nu a fost întotdeauna atât de roz. Căsătoria cu frumoasa Cristina şi venirea pe lume a fiicei lor, Anais Nicole l-au făcut pe artist cel mai fericit bărbat din lume. Deşi e foarte discret, când vine vorba de viaţa personală, Nicu a făcut astăzi o excepţie şi a venit în platoul Acces Direct, împreună cu fetiţa lui!

O cădere liberă în abisul... disperării! S-a întâmplat să piardă tot! Nicu Paleru a făcut dezvăluiri cutremurătoare, pentru Acces Direct.

"S-a întâmplat să mă apuc și de băutură... a fost un an în care am băut. Dacă eu m-am apucat de băutură, am zis: mă, lasă să nu-mi iau eu zilele, lasa că mai bine beau, beau cât voi putea... Cât m-o mai ţine Dumnezeu, pe lumea asta, şi apoi... GATA!"

Nicu Paleru a simţit că priveşte sfârşitul în ochi, dar a renăscut din propria cenusă! Acum, marele artist este fericit, alături de familia sa! Invitat în platoul emisiunii Acces Direct, Nicu Paleru a venit însoţit de îngerul vieţii sale: frumoasa lui fiică.

"Îngeraş blond, cu ochii albaştri!" - ea este Anais Nicole, fetiţa lui Nicu Paleru. Fetiţa a păşit încrezătoare în platoul emisiunii Acces Direct, a stat de vorba cu Mirela Vaida şi le-a arătat tuturor ce înseamnă să fii "fata lui Nicu Paleru".

Anais Nicole a cucerit inimile tuturor telespectatorilor! La finalul discuţiei, când muzica a început să se audă în platou, tatăl ei a invitat-o la dans. Deşi iniţial a dat din cap că nu vrea, s-a ridicat şi a rămas în picioare, lângă Emily.

Asistenta Emily Burghelea însă, a continuat să încerce şi... a luat-o la dans! Acest lucru însă, nu a încântat-o deloc pe micuţa Anais. Tatăl ei cânta şi dansa în dreapta, Emily în stânga, iar ea, extrem de simpatică, "făcea feţe" la cameră! O adevărată dulceaţă!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro