Acces Direct. Femeia acuzată de vrăjitorie dă cărţile pe faţă! "Eram mulţumită de ceea ce mi-a făcut el" / VIDEO

Acces Direct. Femeia acuzată de vrăjitorie dă cărţile pe faţă! "Eram mulţumită de ceea ce mi-a făcut el" / VIDEO © captură video

Femeia de 60 de ani care a fost acuzată de vrăjitorie de Dănuţ, un bărbat cu trei decenii mai tânăr, a dat cărţile pe faţă! Maria a recunoscut că a greşit, dar neagă că i-ar fi făcut farmece lui Dănuţ.

Dănuţ, un bărbat de 33 de ani, a venit în platoul emisiunii Acces Direct, însoţit de soţie, pentru că o doamnă cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât el i-ar fi făcut farmece. Bărbatul a mărturisit că nu îşi mai găseşte liniştea alături de jumătatea lui. Ba mai mult, din cauza lucrurilor necurate care i-ar fi fost făcute ar fi şi fost la un pas să-şi omoare soţia.

Maria, femeia de 60 de ani, a spus că, într-adevăr, Dănuţ i-a făcut masaj la picioare. 

"Mă dureau picioarele. Nu am închis uşa pentru că nu am vrut să vină şi Ionica.... eu l-am pupat pe frunte şi pe obraz pentru că eram mulţumită de ceea ce mi-a făcut el. N-am avut niciun fel de raport cu acest om. Jur în faţa lui Dumnezeu", a declarat Maria pentru Acces Direct.

Femeia a mai precizat că nu a vrut să-i despartă pe cei doi şi că a greşit atunci când şi-a permis să-l pune pe frunte şi pe obraz.

"Probabil a fost o mare greşeală şi a fost o singură dată (n.r. că l-a pupat pe frunte). A fost o singură dată şi fără intenţia de a separa aceşti tineri", a continuat aceasta.

Mai mult, Maria a povestit episodul în care Dănuţ a venit să-i ceară bani pentru a se muta din casa în care locuia cu mama. 

"A venit într-o seară la mine, foarte supărat şi nervos, şi mi-a spus că trebuie să plece... Stătea cu mămica lui bătrână acolo şi se certa cu Ionica... Voia să plece. Mi-a cerut bani şi le-am dat bani", a spus Maria.

"Nu *le-am dat bani*. Mi-a dat bani ca să mă mut şi mi-a spus că foarte bine am făcut". Dar cine m-a făcut să mă cert cu ea şi aproape să o arunc peste balcon?", a răspuns Dănuţ.

Femeia a mai declarat pentru Acces Direct că nu îi place de Dănuţ şi că nici nu se gândeşte la căsătorie. Are cinci copii şi... propriile probleme. 

Cu toate acestea, Dănuţ a dorit să atragă atenţia asupra faptului că femeia l-a pupat pe gură, nu aşa cum a declarat ea, pe obraz şi pe frunte. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro