Doi soţi o acuză pe femeia la care muncesc de vrăjitorie! I-ar fi făcut farmece lui Dănuţ ca să-l despartă de nevastă? / VIDEO

Doi soţi o acuză pe femeia la care muncesc de vrăjitorie! I-ar fi făcut farmece lui Dănuţ ca să-l despartă de nevastă? / VIDEO © captură video

La 33 de ani, un bărbat susţine că o doamnă cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât el i-ar fi făcut farmece. Acesta e disperat, pentru că nu îşi mai găseşte liniştea alături de jumătatea lui. Şi spune că din cauza lucrurilor necurate care i-ar fi fost făcute, într-un moment de furie, a fost la un pas să-şi omoare soţia!

Unde mai pui că femeia pe care o acuză de farmece i-ar fi cerut să-şi părăsească nevasta pentru ea, mai acuză bărbatul.

Acuzaţii şocante! Doi soţi o acuză pe femeia pentru care muncesc de... vrăjitorie! Femeia de 60 de ani i-ar fi făcut farmece soţului Dănuţ, ca să-l despartă de... nevastă? 

"Ea ştie să facă şi magie! Din prima zi. A pus ochii pe mine. S-a îndrăgostit de mine. Mă lua în braţe. A început să mă pupe, fiind şi soţia cu mine. După aia, a urmat să ma pupe pe gură. Îmi spune că ţine la mine. Că mă iubeşte şi e drag de mine!", a declarat bărbatul la Acces Direct.

Soţia lui Dănuţ e disperată! "Doamna Maria a venit şi s-a aşezat în braţele lui şi se mângâia de el", a completat femeia. 

Povestea de groază, care i-a transformat pe cei doi soţi în duşmani de moarte...

"Era ca un monstru. Apărea cu o figură ca şi cum ar fi a 3-a zi după Scripturi. M-a prins de mână de aici, a deschis uşa la balcon...", şi-a amintit femeia. 

"Am fost la un pas de a o arunca... Chiar nu mă puteam controla", a precizat Dănuţ.

Şi totul ar fi fost din cauza farmecelor femeii de 60 de ani, spun cei doi soţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro