Vulpița, pusă la colț pentru că s-a lăudat cu un inel prețios! Oamenii cred că a uitat de unde a plecat

+3 click pentru
galerie

Vulpița, pusă la colț pentru că s-a lăudat cu un inel prețios! Oamenii cred că a uitat de unde a plecat © Instagram

Sunt mulți oamenii care îi critică pe Vulpița și pe Viorel, celebrii soți Stegaru care au tot fost în prima linie la „Acces Direct”. Dacă la început oamenii erau revoltați de toate bazaconiile pe care Veronica le făcea în satul Blăgești, acum au apărut și cei care o pun la colț pentru că, spun ei, a uitat de unde a plecat și se bucură de tot ce are București de oferit!

De când a apărut la „Acces Direct”, Veronica Stegaru a devenit o mică vedetuță. Ba chiar are și conturi de socializare, unde sunt postate frecvent diverse poze și filmări.

Vulpița, pusă la zid din cauza unui inel

Dacă chiar Vulpița postează pe paginile ei de socializare sau dacă primește un ajutor avizat, asta nu știm. Dar cert este că, recent, pe conturile sale a apărut o filmare cu un inel prețios, cu o piatră care strălucește ca soarele într-o zi de vară.

Atunci când au văzut asta, oamenii au răbufnit și au sărit să o critice pe Veronica pentru că pare să se laude cu toate lucrurile cu care s-a „trezit” odată cu venirea ei în Capitală.

@veronica_vulpita_oficial

De la sotu meu ##veronica ##accesdirect ##viorel ##vulpita ##veronicavulpita ##viral

♬ Diamonds - Rihanna

„De unde aveți voi bani, pomanagiilor? / Doamne, mergeți acasă, vă rog eu, vă așteaptă un copil pe care îl neglijați / Vulpițo, ce îți mai place traiul din Capitală / Ai uitat când te plimbai cu căruța pe uliță, acum ești mare doamnă, mai ai să te duci în club și le-ai făcut pe toate”, au fost câteva dintre mesajele oamenilor revoltați.

La întrebarea despre bani, Vulpița a răspuns că ei vin de la Viorel. Că, na, doar și-a găsit loc de muncă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro