VIDEO / Vulpiţa şi Viorel, mişcări lascive în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de manele din Bucureşti! Cuplul momentului a făcut furori pe scenă

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Vulpiţa şi Viorel, mişcări lascive în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de manele din Bucureşti! Cuplul momentului a făcut furori pe scenă © Instagram

După o săptămână plină de filmări, Vulpiţa şi Viorel au ales să se relaxeze în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de manele din Bucureşti! Dar ce zicem noi relaxare..mai bine dans nebun şi mişcări lascive! Veronica a înnebunit toţi bărbaţii cu twerk-ul ei de excepţie! 

A mai trecut o săptămână din episodul "Vulpiţa şi Viorel", iar fanii sunt la curent cu tot ceea ce face cuplul momentului. După certuri, conflicte şi cuvinte aruncate, cei doi au ales să se destindă şi au mers în unul dintre cele mai cunoscute cluburi de manele din Bucureşti. 

Îmbrăcaţi la 4 ace, aşa cum ne-au obişnuit, cei doi au făcut furori pe hiturile momentului. Vulpiţa a purtat o rochiţă scurtă, grena şi mulată, care i-a scos în evidenţă formele, în timp ce Viorel a ales să se asorteze cu iubita lui, venind îmbrăcat într-un sacou de aceeaşi culoare cu rochia Veronicăi.

Ei bine, seara a început într-un mare fel, iar cuplul momentului a urcat pe scenă alături de Tzanca Uraganu, care nu a putut rata ocazia de a face un live cu cei doi. Din filmare, se vede clar cum Vulpiţa a fost cireşica de pe tort, reuşind să-i înnebunească pe toţi cu mişcările ei lascive. 

La un moment dat, Tzanca s-a oprit din cântat şi l-a întrebat pe Viorel cum se simte, în stil de glumă, de faţă cu toţi cei prezenţi: "Viorele, îţi place aici? Să zicem că da?". Răspunsul bărbatului a fost unul care a provocat răsete tuturor. "Să zicem că da, să sperăm că nu", a zis Viorel cu zâmbetul pe buze. 

Cei doi au petrecut până în zori, însă oboseală pare să nu-i fi răpus, pentru că, dis de dimineaţă, Vulpiţa noastră a ales să posteze un mesaj pe contul de Instagram, drept mulţumire pentru momentele petrecute cu azi-noapte. 

"A fost foarte frumos în club. Azi de la ora 17:00 vedeţi la Acces Direct cum ne-am distrat.", a fost mesajul pe care Veronica l-a scris pe InstaStory. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro