Vulpiţa, faţă în faţă cu misterioasa brunetă care a adus urgia în viaţa ei. ''Intenţia mea nu a fost să-i despart'' / VIDEO

Vulpiţa, faţă în faţă cu misterioasa brunetă care a adus urgia în viaţa ei. ''Intenţia mea nu a fost să-i despart'' / VIDEO © Captură

Bruneta care s-a întâlnit cu Viorel, în seara în care acesta a coborât până la magazin, ca să cumpere o șampanie s-a hotărât să vorbească.

Fata, care a ales să-și păstreze identitatea anonimă, a vrut să facă lumină în prinvinţa relaţiei pe care o are cu Viorel, pentru a o linişti pe Veronica.

După ce în seara de Dragobete Vulpiţa şi-a prins soţul în maşină cu o altă femeie, iar până la un adevărat scandal nu a fost decât un pas, acum femeia care a provocat conflict în familia Stegaru a decis să robească.

Tânăra a recunoscut că s-a întâlnit de două ori cu Viorel, o dată lângă sediul emisiunii ''Acces Direct'' şi o altă dată în seara de Dragobete. Ei bine, tânăra spune că nu are nimic de-a face cu Viorel. Bruneta deţine un magazin de costume bărbăteşti şi singurul lucru pe care şi l-a dorit a fost acela de a-i propune lui Viorel să-i fie imagine.

''Prima dată când am fost aici am venit pentru că am o firmă cu costume bărbăteşti şi am vrut să-i propun dacă vrea să fie imaginea firmei mele. Eu am fost plecată o perioadă din ţară, iar în acea seară am fost la o prietenă, iar când voiam să plec, l-am văzut pe Viorel cu două domnişoare, făceau poze. Nu am mai discutat altceva cu Viorel. Intenţia mea nu a fost să-i despart'', a spus tânăra, care a vrut să spună lucrurilor pe nume, tocmai pentru a elimina orice urmă de gelozie din partea Vulpiţei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro