Veste bombă, la ''Acces Direct''. Vulpiţa este gravidă! ''Aştept al doilea copil cu Viorel'' / VIDEO

Veste bombă, la ''Acces Direct''. Vulpiţa este gravidă! ''Aştept al doilea copil cu Viorel'' © Captură

Veste bombă dată, în această seară, de Vulpiţă la ''Acces Direct''. Tânăra de 22 de ani este însărcinată.

Răsturnare de situaţie în cuplul Veronica-Viorel. Deşi seara trecută s-a terminat cu scandal pentru ei, după ce tatăl Vulpiţei l-a acuzat pe ginerele său că vrea să o înşele pe Veronica cu banii primiţi din emisiune şi chiar a precizat că îl preferă pe Marian drept ginere, astăzi, fiica sa a aruncat bomba. Este însărcinată.

Deşi în platoul emisiunii a intrat alături de Marian, după ce a precizat că soţul ei este supărat după cele întâmplate seara trecută, Veronica a împărtăşit totul cu telespectatorii, dar şi cu Mirela Vaida, care a rămas mută de uimire.

Veronica a precizat că a făcut un test de sarcină în această dimineaţă, iar acesta a ieşit pozitiv. Vulpiţa este decisă să meargă mai departe alături de soţul său, iar cei doi vor să lupte şi pentru micuţa lor care este, momentan, în grija bunicilor paterni.

''Sunt gravidă cu Viorel. Am făcut un test de sarcină, aştept al doilea copil cu Viorel. Eu îl cresc. Iau şi fata şi cresc şi al doilea copil. Viorel ştie şi a spus că mergem înainte şi îl creştem'', a spus Veronica.

Vestea că femeia pe care o place este însărcinată din nou l-a dezamăgit pe Marian, care spera ca Veronica să-i dea o şansă. ''Mi se pare ciudat. Sper că nu ai uitat de fetiţa ta'', a fost replica amantului Marian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro