Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între Vulpiţă şi amantul Marian. Mirela Vaida i-a dat de gol

Ce s-a întâmplat în pauza de publicitate între Vulpiţă şi amantul Marian. Mirela Vaida i-a dat de gol © Captură

Astăzi, în platoul Acces Direct, a sosit Marian, amantul Vulpiţei. Acesta nu a venit cu mâna goală, ci a adus şi un buchet de trandafiri pe care l-a făcut cadou soţiei lui Viorel.

Veronica nici nu a vrut să audă şi a refuzat cadoul primit de la Marian. Viorel, în schimb, s-a amuzat de situaţie. Chiar dacă, iniţial, a creat probleme în relaţia Veronicăi şi a lui Viorel, după ce a dat de înţeles că fetiţa lor ar putea fi a lui, acum, Marian a sărit în apărarea tinerei de 22 de ani, despre care spune că a avut motive întemeiate să calce strâmb.

Deşi a fost acuzat că nu-i oferă afecţiune soţiei sale, Viorel nu a părut afectat, ci chiar a făcut glume pe seama soţiei sale şi a fostului amant.

În plus, pe perioada pauzei, se pare că Veronica a avut ceva ''treabă''. Deranjată că soţul său s-a îmbrăţişat cu o femeie care a venit să-l vadă, Vulpiţa a decis să se ''răzbune'', astfel că s-a îmbrăţişat cu toţi bărbaţii pe care i-a găsit în platou, aşa cum chiar Mirela Vaida a povestit.

Dar să nu credeţi că Marian a ''scăpat''. Nici pe departe. Chiar dacă cu câteva minute înainte Vulpiţa nici nu voia să-l vadă la faţă, pe perioada pauzei de publicitate l-a îmbrăţişat sub privirile soţului, doar-doar îl va face gelos pe Viorel.

În plus, pentru a dovedi telespectatorilor, Veronica s-a îmbrăţişat cu Marian şi în direct. Întrebată de ce tremură, Veronica a evitat să spună adevărul şi a dat un răspuns ironic.

''Ne-am îmbrăţişat. Tremuram de frică, că poate s-a apucat de bocit Viorel'', a spus Veronica la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro