Acces Direct. Mirela Vaida, despre poza în care apare goală în cadă: „Soacra mi-a făcut-o!”

Acces Direct. Mirela Vaida, despre poza goală în cadă: „Soacra mi-a făcut-o!” © Acces Direct

Azi de dimineață, Mirela Vaida a luat internetul prin surprindere cu o poză așa cum nu prea pune de obicei. Goală în cadă, acoperită de spumă și cu un pahar de „relaxare” în mână, prezentatoarea a avut parte de o relaxare bine meritată.

În timpul emisiei „Acces Direct”, Mirela Vaida a vorbit despre fotografie, mărturisind că cea care i-a făcut poza a fost chiar soacra ei, care a venit și cu ideea de a-i trage o minunată baie cu spumă.

„Eu și soacră-mea suntem niște fete de gașcă, noi două. Soacră-mea, contrar stereotipului de soacră, care în general e de poamă acră, soacră-mea e de gașcă. Așa că, ce a zis ea de dimineață, eu fiind foarte stresată și nedormită? (...) Îmi zice soacra mea, care să-mi trăiască, toate soacrele să trăiască... Soțul meu era plecat, cei mici la grădiniță, iar cel mai mic dormea. Și soacră-mea zice: Nu vrei tu mai bine să te relaxezi, să faci o baie fierbinte în cadă, cu spumă?”, a spus Mirela Vaida, la „Acces Direct”.

Vedeta a adăugat că, în timp ce ea se bucura de acest mic moment de paradis și soacra ei avea parte de propria relaxare: cu un pahar de ceai și niște seriale online!

„Ea mi-a adus spuma, ea mi-a adus ce ați văzut în păhărel și ea a zis să îmi dea drumul la muzică. Și tot ea mi-a făcut și poza! Și eu normal că am pus-o pe Facebook, căci cine mai are soacră ca a mea?”, a mai povestit Mirela Vaida.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro