Mirela Vaida, așa cum nu ai mai văzut-o! Prezentatoarea s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. FOTO

+3 click pentru
galerie

Mirela Vaida, așa cum nu ai mai văzut-o! Prezentatoarea s-a lăsat fotografiată goală, în cadă. FOTO © Instagram

Mirela Vaida s-a afișat într-o ipostază incendiară! Prezentatoarea tv s-a lăsat fotografiată în timp ce era acoperită cu spumă, în cadă, iar imaginile au făcut deliciul internaților.

Poți să juri că nu a trecut prin trei nașteri pentru că arată absolut demențial. Prezentatoarea tv a apărut așa cum fanii nu au mai văzut-o, iar postarea a strâns sute de aprecieri, în doar câteva minute de la publicare. Acoperită cu spumă și cu un pahar de vin în mână, în timp ce era în cadă, Mirela Vaida i-a transmis și un mesaj haios soacrei sale, care locuiește alături de familia ei.

"Mă întreabă soacră-mea de ce dă ea cu aspiratorul!.. 🙄 Păi... pentru că nu încăpem amândouă în cadă... Oricât de mult mi-aă dori! 🤭🙈😜💖", a scris Mirela Vaida, pe Instagram.

În "război", cu soacra

Soacra Mirelei Vaida a ieşit recent la pensie şi a decis să se dedice total familiei. Ea a lăsat Cluju pentru București și, fiind fostă profesoară, se pricepe de minune să o ajute pe Mirela Vaida cu creșterea copiilor. În urmă cu ceva timp, cele două au dat startul înțepăturilor amuzante în mediul online, fapt ce îi amuză teribil pe fani. 

"Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Tiţa înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, de astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică", a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro