Mirela Vaida nu se lasă în "războiul" cu soacra. "Mă face de râs, dă tot din casă"

+4 click pentru
galerie

Mirela Vaida nu se lasă în "războiul" cu soacra. "Mă face de râs, dă tot din casă" © Captură

Mirela Vaida a stârnit ropote de râs după ce a povestit pe blogul său cum se înţelege cu soacra. Mai mult decât atât, i-a dat şi acesteia dreptul la replică, iar reacţia soacrei a fost pe măsură.

Acum, vedeta nu se lasă şi a făcut noi dezvăluiri despre mama soţului său. Mirela Vaida a fost invitată la Star Matinal de la Antena Stars, în această dimineaţă, unde a vorbit despre ultimele noutăţi din familia sa. Viaţa Mirelei Vaida s-a schimbat în ultimele luni în cel mai frumos fel. După ce a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, frumoasa vedetă s-a mutat în casă nouă, a revenit pe micul ecran la cârma emisiunii Acces Direct, iar familia ei s-a mărit nu doar cu al treilea copil, şi cu mutarea soacrei de la Cluj la Bucureşti.

Mirela Vaida a povestit cu amuzamentul său caracteristic că lucrurile stau cum nu se poate mai bine în casă cu soacra, pentru că aceasta o ajută foarte mult. Nu doar că stă cu copiii, ci face şi curat în casă, găteşte, spală, ce să mai, este femeia bună la toate, pe care Mirela Vaida o iubeşte enorm.

Soacra Mirelei Vaida a ieşit recent la pensie şi a decis să se dedice total familiei, astfel că nu a avut nicio reţinere să lase Clujul pentru Bucureşti. Aceasta a fost profesoară de TIC, materie ce se predă la calculator, astfel că este obişnuită cu copiii şi cu grija pentru aceştia.

"Scrie şi mă face de râs, dă din casă. Tiţa înfluenceriţa face nişte mâncăruri foarte bune, de astea ardeleneşti, bagă şuncă, brânză, cârnaţi, spaima colesterolului, murături, cum se face. Îmi face curat, are grijă de copilul cel mic. Este un ajutor de nădejde, avem doar o lună împreună, întrebaţi-mă peste şase luni cum mai este. Mi-a spus să-i spun dacă nu-mi convine ceva la ea. A zis că nu vrea să fie persoană publică", a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro