Acces Direct. Profesoară de matematică desfigurată în bătaie?! Acuzații halucinante la adresa fostului soț / VIDEO

Acces Direct. Profesoară de matematică desfigurată în bătaie?! Acuzații halucinante la adresa fostului soț / VIDEO © captură video

Poveste uimitoare la Acces Direct! La 53 de ani, profesoara Liliana spune că și-a văzut moartea cu ochii! Femeia se simte pur și simplu terorizată în propria ogradă, iar soțul ei ar avea aceeași soartă, susține femeia, disperată. Ce au surprins camerele de supraveghere și pe cine acuză de aceste grozăvii? 

A avut chipul desfigurat din cauza bătăilor și nopți la rând nu a dormit de frică. Coșmarul ar fi trăit de o profesoară de matematică, de ani de zile. Femeia ar fi fost terorizată de omul alături de care a petrecut 27 de ani din viață. 

Liliana Gherghina și actualul ei soț, Ionel Gherghina, au intrat în direct la Acces Direct și și-au spus necazul, în fața unei țări întregi. Detaliile sunt halucinante. 

„Fostul soț a fost inginer, director ani de zile... M-a bătut non-stop! De când și-a dat demisia și-a schimbat complet comportamentul. A atras fetele de partea lui pentru că el avea posibilități materiale mult mai mari decât ale mele. În 27 de ani nici la mama n-aveam voie să mă duc”, a dezvăluit profesoara de matematică la Acces Direct

Au divorțat pe cale amiabilă, dar nu au făcut partajul pentru că, acuză femeia, fostul soț o amenință pe mama ei! Acum, se războiesc pe mașini și vile! Și nici după ce femeia s-a recăsătorit coșmarul nu a încetat. 

„După ce m-am recăsătorit, fostul soț venea pe bicicletă și m-a sunat să ies în stradă să îi dau niște bani să ia nu știu ce că urma să plece afară. A ascuns un fier la spate și a dat în mine cu el”, a povestit Liliana Gherghina.

„Acum încearcă să ne facă la amândoi rău. Când traversez strada să merg la școală iese în poartă și începe să țipe”, a mai spus aceasta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro