Cum arată casa reginei machiajului, Ema Uta. Prietena Antoniei are un penthouse de lux, în stil minimalist / VIDEO

Cum arată casa reginei machiajului, Ema Uta. Prietena Antoniei are un penthouse de lux, în stil minimalist / VIDEO © captură video

Metodele ei au revoluționat industria și nu s-a limitat doar la România, ci talentul ei a ajuns și în America! Ea a preferat însă, să rămână acasă, unde și-a construit o locuință parcă desprinsă din filme. În nici trei ani, Ema Uta, unul dintre cei mai de succes make-up artiști din România, a făcut pasul de la mansarda cochetă la triplexul de lux!

Să intrăm acum în luxoasa locuință a Emei! „Sunt o persoană foarte dezordonată, îmi pare rău să spun asta la TV și să afle toată lumea, dat ăsta este adevărul”, a anunțat Ema Uta încă de la început. 

„Am numeroase șepci, genți...” - Și pasiunile nu se termină aici! „Sunt atât de multe perechi de ochelari încât nu mai am nici ordine. Îi cumpăr online. Nu se găsesc la noi aceste brand-uri și chiar nu ai altă cale”, a mai spus prietena Antoniei

Ema Ută are și o colecție impresionantă de adidași! Dressing de infarct, fără dar și poate! Și în cazul în care adidașii pe care îi are nu se mai poartă, se pune pe vândut pe Instagram. 

Dormitorul reginei make-up-ului e parcă desprins din poveste: tapet uimitor, lumini ca la Hollywood și un pat pe măsură. 

Baia a fost decorată în funcție de tot ce i-a plăcut ei. Ema Uta a colaborat cu un arhitect pentru minunăția de casă cu care se mândrește acum. Și nu are doar o baie, ci două! Cea de-a doua este decorată în stil vintage, cu animal print. 

Nu în ultimul rând, Ema Uta a ajuns în living, acolo unde le-a arătat telespectatorilor un tablou mare, cu chipul ei, primit de la o grupă de cursante. Canapeaua confortabilă și-a găsit loc în living. Și astas nu e tot! Scaune de culoare roz cu cadran auriu parcă îți spun „bine ai venit” în bucătăria albă, în stil american. Nu prea gătește, dar... ce mai contează?!

După ce urcă câteva scări, Ema Uta ajunge la locul de make-up și, după alți câțiva pași, pe terasă!

„Anul trecut am reușit să o cumpăr și sunt mândră că am reușit să fac asta datorită make-up-ului. Se poate! Părinții mei au fost surprinși și fericiți”, a dezvăluit Ema Uta, înainte de a-și prezenta jacuzzi-ul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro