Antonia, mai mândră ca niciodată de Alex Velea! Declarația de dragoste făcută de artistă pentru iubitul ei: ”Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri”

+3 click pentru
galerie

Antonia, mai mândră ca niciodată de Alex Velea! Declarația de dragoste făcută de artistă pentru iubitul ei: ”Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii noștri” © instagram

Dacă de la primele ore ale zilei a reușit să-l surpindă pe Alex Velea cu o urare de ziua sa mai puțin obișnuită, iată că Antonia revine cu o declarație de dragoste de zile mari. 

Alex Velea este sărbătoritul zilei, iar bineînțeles că Antonia a reușit să-l surprindă de la primele ore ale dimineții cu o urare în stilul său propriu. Bruneta a postat o imagine cu trupul lucrat la sală al iubitul său, iar ea se vedea tare mândră că are un așa bărbat lângă ea.

Ei bine, lăsând gluma la o parte, artista se consideră o femeie norocoasă că are un așa tată pentru copiii săi, iar cu puțin timp în urmă aceasta a postat o imagine cu ea împreună cu Alex Velea, dar și cu o declarație siropoasă de dragoste. 

”Eu nu cred ca înțelegi cât de mult te iubesc, cât de mult bine mi-ai facut și îmi faci, cât de mult te respect, cât de mult îmi este drag de tine. Eu nu cred ca întelegi cât de mult m-am atașat de tine! Mă topesc când văd cum îi iubești pe copiii nostri, un om atat de bun cu un suflet așa de mare nu am mai întâlnit!”, a scris Antonia pentru iubitul său. 

Cei doi atrag mereu foarte multe critici din partea celor din jur, însă Antonia și Alex Velea au reușit de fiecare dată să treacă peste orice, iar acum sunt foarte fericiți. 

”Este o chimie rar întâlnita între noi și îmi doresc ca Dumnezeu să aiba grija de noi și să ne protejeze de negativitatea din jur ca să ajung să te iubesc cu același foc (chiar și mai mult) atunci cand vom îmbătrâni.
Sincer....o sa imi fie dor de tine cand ieșim din această carantină....truly yours, the woman who loves you to death and beyond. Happy Birthday! @iamvelea”
, a mai completat ea în declarația de iubire făcută în mod public pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro