Acces Direct. Snopit în bătaie, din senin! Dezvăluiri cutremurătoare ale tânărului care abia a scăpat cu viață / VIDEO

Acces Direct. Snopit în bătaie, din senin! Dezvăluiri cutremurătoare ale tânărului care abia a scăpat cu viață / VIDEO © Captură Video

Ar fi fost lovit, în cap, pe stradă, apoi ar fi fost târât într-o curte, unde ar fi fost bătut cu bestialitate! Sunt acuzaţiile pe care le face un tânăr de 23 de ani, care susţine că ar fi fost bătut de vecinul său, în vârstă de 70 de ani. Cum a reuşit să scape tânărul cu viaţă din mâinile presupusului bătăuş, dar şi care ar fi fost motivul pentru care ar fi fost lovit, vom afla chiar de la el.

Are capul plini de răni, după ce ar fi fost snopit în bătaie din senin. La 23 de ani, Viorel spune că a trăit un episod sângeros, care l-a marcat pe viață. Pe cine acuză tânărul de această bătaie soră cu moartea și cine l-a salvat? Dezvăluirile lui Viorel au avut loc, la „Acces Direct”.

Dezvăluirile tânărului de 23 de ani

„Incidentul a avut loc pe data de 9 mai. Am venit de la muncă, m-am dus până la magazin. Au ieșit câinii în fața mea, am luat bolovani să arunc în ei. Erau câinii domnului de 70 de ani. Au fugit câinii. Mi-am continuat drumul, s-a întunecat. M-am întors spre casă. Când am ajuns undeva aproape în dreptul lui, iar au ieșit câinii. Am luat bolnavul iar că nu aveam cu se să mă apăr. Apoi, m-am trezit cu una în cap. Cu o bâtă”, a explicat tânărul.

Tânărul a precizat că i-a dat o singură lovitură, însă suficient de sănătoasă încât să îl pună la pământ. Martori nu există, din cauza izolării casei vecinului, așa că Viorel se simte neputincios. 

Viorel a explicat că Ambulanța a chemat-o chiar vecinul, care l-a târât de pe drum în curtea lui, unde a continuat cu ploaia de bătăi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro