Acces Direct. Vulpița și Viorel şi-au făcut de cap, în club, pe ritmurile lui Tzancă Uraganu / VIDEO

Acces Direct. Vulpița și Viorel şi-au făcut de cap, în club, pe ritmurile lui Tzancă Uraganu / VIDEO © captură video

Seara de duminică i-a găsit pe Veronica şi pe Viorel în club. De Mărţişor, cei doi soţi, alături de Tzancă Uraganu au făcut spectacol, dar au făcut şi... bani. Deşi şi-au promis unul altuia că o să fie cuminţi, lucrurile nu au stat chiar aşa...

Vulpiţa şi Viorel au sărbătorit cu mare fast ziua de 1 martie! Îmbrăcaţi asortat, cei doi soţi au mers într-un faimos club de manele, acolo unde au făcut spectacol toată noaptea, alături de nimeni altul decât de Tzancă Uraganu. 

Zâmbitori şi eleganţi, ea într-o rochie roşie, cu paiete, scurtă şi frumos mulată pe trup, el cu un sacou în aceeaşi nuanţă, Vulpiţa şi soţul ei abia aşteptau marele eveniment. 

Şi, ca să fie siguri că vor avea o seară fără incidente, Veronica şi Viorel au stabilit câteva reguli încă de la început. Veronica nu avea voie să danseze cu alţi bărbaţi şi Viorel, cu alte fete. 

La intrare, Veronica şi Viorel s-au întâlnit cu Tzancă Uraganu, cel care i-a invitat să petreacă o seară de neuitat. O seara care s-a lăsat şi cu un câştig substanţial, pentru cei doi soţi din Blăgeşti, dar şi cu... glume! 

Până să intre pe scenă, doamna Stegaru a făcut pe reporterul şi i-a luat un interviu idolului ei, Tzancă Uraganu. 

Iar spectacolul a început! Tzancă i-a invitat pe Veronica şi pe Viorel pe scenă şi toţi cei prezenţi au început să-i aplaude furtunos, după care şi-au scos telefoanele pregătiţi să le surprindă fiecare gest! 

"În această minunată seară, avem invitaţii noştri: pe Viorel şi pe Vulpiţa! Invitaţii noştri, bineînţeles! Haideţi! Să vină Viorel şi Vulpiţa, lângă noi! Stop! Cine ne iubeşte, să vină aici aproape! Cine ne iubeşte, să vină aproape. Alo! Să dăm drumul la distracţie! Cine ne iubeşte, să vină aproape!", a spus Tzancă Uraganu.

Vulpiţa şi Viorel au făcut show şi au dansat pe scenă ca doi adevăraţi artişti! 

Şi nu doar au dansat! Ci au şi primit... bani! Primul care a dat startul a fost chiar Tzancă Uraganu, care le-a dat Veronicăi şi lui Viorel, două sute de euro. Iar dedicaţiile pentru Vulpiţa au început să curgă! La un moment dat, ca să se asigure că nu va pierde banii, Viorel a băgat o bancnotă în decolteul Vulpiţei.

Însă când părea că nimic nu le poate strica distracţia, ce doi au început să se certe. Iar Veronica şi-a scos furioasă verigheta! Dar pentru că Tzancă i-a chemat la distracţie, Vulpiţa şi Viorel au lăsat scandalul şi s-au întors, din nou, pe scenă alături de celebrul artist.

Veronica s-a dezlănţuit pe scenă! Sub ochii lui Viorel, Vulpiţa a dansat cu un bărbat din formaţia lui Tzancă Uraganu pe care l-a dezbrăcat de sacou.. După care a revenit în braţele... soţului!

După petrecere, cei doi soţi şi Ţancă şi-au tras sufletul tot împreună. Ba chiar, s-a pus şi de o colaborare muzicală între cei trei. 

La plecare, Veronica a povestit ce a provocat cearta lor. "Venise dansatoarea aceea şi cauta şi el să se ducă", a spus vulpiţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro