Scandal cu palme şi lacrimi între vulpiţa şi Viorel! Veronica şi-a scos verigheta de pe deget / VIDEO

Scandal cu palme şi lacrimi între vulpiţa şi Viorel! Veronica şi-a scos şi verigheta de pe deget / VIDEO © captură video

Crize de furie, în club! Soţia-Vulpiţa şi-a ieşit din minţi, din cauza lui Viorel. Se pare că soţul a enervat-o atât de tare încât, la un moment dat, Veronica a început să-l lovească cu putere pe acesta, fără să ţină cont că erau înconjuraţi de oameni!

Iar Vulpiţa nu s-a oprit aici! De la palme, a trecut la... îmbrânceli. Iar în loc să se relaxeze, Viorel s-a trezit... zguduit, la propriu, atunci când Veronica a sărit la gâtul lui şi a început să-l tragă de sacou. Deloc afectat de izbucnirea Vulpiţei, în timp ce ea gesticula şi striga, Viorel... râdea, parcă doar să-i facă în ciudă soţiei.

Pe cât era de nervoasă Vulpiţa, pe atât de relaxat era soţul ei. Iar Viorel nu s-a oprit din râs, nici măcar atunci când Vulpiţa şi-a scos verigheta de pe deget! Din contră! În acel moment, Viorel parcă a zâmbit cu şi mai multă poftă! 

După câteva runde de atenţionări, la adresa lui Viorel, ochii Vulpiţei s-au umplut de lacrimi. Probabil în speranţa că lacrimile ei vor trezi compasiunea soţului. Dar... de pe chipul lui Viorel, zâmbetul tot nu a dispărut!

Veronica şi-a schimbat starea de îndată ce, lângă Viorel, a apărut o... admiratoare. Tânara i-a cerut acestuia să facă nişte poze cu ea, timp în care Vulpiţa a privit înmărmurită scena în care soţul ei săruta, mândru-foc, mâna domniţei.

Şi după acest episod, cu lacrimi în ochi, Vulpiţa a continuat să îi aducă soţului ei reproşuri şi să îl certe pentru ceea ce a făcut. Viorel a fost, însă, la fel de calm şi de relaxat, semn că nu era prea afectat de crizele soţiei.

Rămâneţi cu ochii pe Acces Direct şi Spynews.ro pentru a aflat ultimele detalii din viaţa Veronicăi şi a lui Viorel Stegaru!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro