Viorel, vestitorul primăverii. Soţul Vulpiţei a împărţit mărţişoare şi pupici! Ce i-a pregătit Veronicăi? / VIDEO

Viorel, vestitorul primăverii. Soţul Vulpiţei a împărţit mărţişoare şi pupici! Ce i-a pregătit Veronicăi? / VIDEO © captură video

E primăvară în calendar, e primăvară şi în sufletul lui Viorel! Aşa că, departe de ochii geloşi ai Veronicăi, cu zâmbetul pe buze, fix cum ne-a obişnuit, Viorel a dat iama într-o piaţă din centrul Capitalei, ca să cumpere... mărţişoare! Iar prioritatea nu a fost Vulpiţa inimii sale, ci doamnele şi domnişoarele care i-au ieşit în cale!

Prima zi de primăvară l-a prins pe Viorel în Capitală, iar soţul Vulpiţei nu a uitat tradiţiile din această zi specială.

"Astăzi am venit aici, ca să cumpăr nişte mărţişoare ca să împart la nişte doamne, domnişoare, ce o fi, bineînţeles, dacă vor să le primească. Eu vreau să le fac o bucurie, o surpriză. Dacă reuşesc să negociez, să pot să le dau cât mai multe mărţişoare, merge treaba bine", a spus Viorel.

Viorel nu mai stat pe gânduri şi s-a îndreptat numaidecât spre tarabele unde erau expuse zeci de modele de mărţişoare, unele mai fumoase şi mai colorate ca altele. Şi, pentru că preţurile i s-au părut puţin cam mari, pentru bugetul pe care-l avea, Viorel şi-a pus strategia în aplicare: negocierea!

Viorel s-a plimbat printre tarabe, până a găsit mărţişoarele potrivite. Şi cu punga plină, soţul Vulpiţei s-a întreptat spre doamnele şi domnişoarele care i-au ieşit în cale.

Ei bine, şi dacă aţi crezut că Viorel a uitat de Vulpiţa lui... 

"I-am luat şi lui Veronica o floare şi un mărţişor. Să văd cum reacţionează, dacă reacţionează bine sau reacţionează rău. Ăsta, da, simbolizează tot venirea primăverii la fel cu floarea. Zambilele îi plac, că au un miros excepţional. Când am plecat, era cam supărată, că de ce plec şi de ce nu merge şi ea. Eu trebuia să îmi fac datoria de bărbat pentru 1 martie şi ea cine ştie ce credea că... Şi un pic geloasă şi cu ce spunea ea cu cine mă întâlnesc eu. Poate primeşte şi mărţişorul şi floarea de la mine", a mai precizat Viorel, la Acces Direct.

Cu sufletul plin de speranţă, Viorel s-a îndreptat spre casă, acolo unde ştia că îl aştepta Veronica. Însă, Veronica nu a răspuns, aşa că Viorel a început să o caute prin casă, dar şi prin dulapuri. Până la urmă, Viorel a găsit-o pe Veronica în baie, ascunsă după uşă.

După un moment neaşteptat de romantic acasă, a mai urmat unul, în platoul emisiunii Acces Direct! Viorel i-a adus Veronicăi un ursuleţ mare şi... un fier de călcat. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro