Acum totul este clar! Adevărul despre presupusul divorţ dintre Gabi Tamaş şi Ioana. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Acum totul este clar! Adevărul despre presupusul divorţ dintre Gabi Tamaş şi Ioana © Instagram

Gabi Tamaş şi-a dat frâu liber sentimentelor şi i-a transmis soţiei un mesaj de dragoste! Lucru pe care nu prea îl face des, ştim că fotbalistului nu îi stă în fire să facă astfel de declaraţii în public, pentru că este foarte discret în ceea ce priveşte viaţa sa personală!

Gabi Tamaş a scos-o pe Ioana în oraş la o cină romantică, cu lumânări aprinse şi tot tacâmul! Printre două pahare de vin şi declaraţii de dragoste, cei doi au ţinut să imortalizeze momentul special, iar astfel le-au dat peste nas celor care, în urmă cu puţin timp vorbeau despre un posibil divorţ!  

După ce Gabi Tamaș a fost arestat în Israel, pentru că a condus beat şi a avut probleme în repetate rânduri cu autorităţile, presa scria că frumoasa brunetă ar fi decis să divorţeze de ''băiatul rău al fotbalului românesc!''

''La mulţi ani, frumoasa mea soţie! Te iubesc foarte, foarte mult!'', este mesajul pe care Gabi Tamaş la ataşat fotografiei. 

După ce s-a speculat că mariajul lor ar fi pe butuci, Gabi Tamaș a mai adus o bilă neagră în momentul în care a declarat că se gândește numai la fotbal și rămâne de văzut ce se va întâmpla în viaţa sa în continuare, pe celelalte planuri! Această declaraţie a stârnit noi controverse, iar divorţul părea inevitabil, dacă mai punem la socoteală şi plecarea bruscă a Ioanei într-o vacanţă în Grecia, singură-singurică!

Au fost nori, dar s-au risipit, iar acum se pare că soarele străluceşte mai tare ca niciodată pe strada lor! Ioana și Gabi Tamaș și-au unit destinele în anul 2012 și au împreună o fetiță pe nume Selena. În urmă cu puţin timp, soția fotbalistului declara că mariajul lor merge strună, potrivit Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro